fbpx

Odiseja zvana Advent

Home / Događanja / Odiseja zvana Advent

Odiseja zvana Advent

Odiseja zvana Advent

Advent – nada, veselje, život!

Kako svugdje pa tako i na našoj palubi Advent donosi puno veselih misli protkanih strunama životne radosti, pomiješanima sa osjećajem zajedništva i začinjeni opojnim blagdanskim mirisima. Lakoća plovidbe kroz Advent toliko opušta da se u svaki djelić naših srca uvukla zahvalnost i sreća.  A zahvalni smo na mnogo toga!
U ovoj burnoj godina koja je nas je na samom početku bacala na hridi, uspjeli smo otrgnuti i uz dobar vjetar u leđa doći do cilja i baciti sidro u novoj matičnoj luci. Odiseja gradnje nove Santa Marie, ma koliko se nekima možda činila pre-entuzijastična u početku, završena je sretno i zahvalni smo svima koji su u toj Odiseji učestvovali i pomogli ostvarenju jednog velikog sna. Vama našim dragim gostima i pratiocima u našim pustolovinama beskrajno smo zahvalni na podršci, koja nam je dala nadu i uvjerila nas da je sve moguće. Jer zaista tako i jest. Možda se neki put čini težak, kompliciran ili teško ostvariv, ali kad vas prati onaj dobar osjećaj pomoću kojeg preskačete prepreke tada sve vaše misli i ideje postaju stvarnost.

Hvala vam svima na razumijevanju i strpljenju, jer napravili smo i pokoju grešku, dok se svi skupa nismo uspjeli snaći u novom prostoru. Svojim dolaskom udahnuli ste život novoj Santa Mariji i tek vašim prisustvom nova Santa Maria zaživjela je u potpunosti. Zajedno sa vama osjećamo se kao jedna velika obitelj, u koju je svatko unio djelić sebe i učinio da se čarolija naših putovanja nastavi. Veselje koje osjećamo zbog toga nemjerljivo je i čini životni put Santa Marie bogatijim za ovo neprocjenjivo iskustvo.

Nama se Božićna želja ostvarila puno prije samog Božića, a vama za ove blagdane, a i nakon njih, želimo da se okružite osobama koje će vas podržavati u vašim pothvatima, poticati u ostvarenju ideja, nadati se i dijeliti radost ostvarenog sna koji će tada potpuno očekivano ispuniti vaš život.

Hvala vam od srca i sretno!